Bútor és lakberendezési szaküzlet Debrecen

Bio textima

MATRACOK

  • START matracok: A START modellek fekvőfelületei a speciális sejtszerkezetű, elasztikus ErgoCELL® habból készülnek, amely a kókusz magrésszel együttműködve a gerincnek megfelelő rugalmasságú alátámasztást, az ízületeknek pedig puhább befogadást, azaz megfelelő védelmet nyújt. Az egyes START modellekben megtalálható latexált kókusz magrészek rugalmas, mégis kellő keménységet nyújtanak, ezzel biztosítva a nyugodt és pihentető alvás egyik legfontosabb feltételét, a gerincoszlopot tehermentesítő, egyenletes alátámasztást. A START modellek fekvőfelületei a huzat alatt pamut csőkelmébe kerülnek, hiszen így megvédhetjük a huzatot a kidörzsölődéstől, de ami ennél is fontosabb, a pamutréteg beiktatásával növelhetjük matracaink hő- és nedvességelvezető képességét.
  • SUPRIO matracok: A kétoldalas, forgatható SUPRIO matracok ötvözik a speciális sejtszerkezetű, elasztikus ErgoCELL hab, illetve a latexált kókusz által biztosított kiváló gerincvédelmi és alakkövetési tulajdonságokat a natúr gumilatex, illetve a testhőre lágyuló, “emlékező” ecoMEMORY hab izületvédő funkciójával.
  • PREMIO matracok: PREMIO modellcsaládunk a felhasznált natúr gumilatexnek, illetve a latexált kókusznak köszönhetően az ízület- és gerincvédelem mellett magas természetesanyag-tartalmat garantál. A PREMIO modellek fekvőfelületei natúr gumilatexből készülnek, amely rendkívüli rugalmasságának és puhaságának köszönhetően képes kiiktatni a magasnyomású felfekvési pontokat, azaz a testnek puha befogadást, az ízületeknek pedig nagyfokú védelmet nyújt.
  • TALALAY TOP matracok: TALALAY TOP modellcsaládunk igazán magasra helyezi a mércét, hiszen a fellelhető legtisztább és legtermészetesebb alapanyagokat vonultatja fel! Modelljeink elkészítésekor a gumifa lecsapolt tejével átitatott kókuszlapok mellett a natúr latex királykategóriáját, a 98%-os természetesanyag-tartalmú TALALAY latexet használjuk, így matracaink kimagasló természetesanyag-tartalom mellett kiváló alakkövetési-, ízület- és gerincvédelmi tulajdonságokat garantálnak. A TALALAY TOP modellek, ahogy nevük is jelzi, egy speciális, igen magas természetesanyag-tartalmú latexfajta, a TALALAY latex felhasználásával készülnek. A piacon fellelhető legtisztább latex kimagasló puhaságot, rugalmasságot és ízületvédelmet kölcsönöz matracainknak!

MEMORY MATRACOK
Memory matracA memorylatex alapanyag egy speciális latex, amely extra tulajdonságokkal rendelkezik. Az emberi testhőre reagál (lágyul), így képes milliméter pontossággal követni, körbevenni a testet. A NASA által fejlesztett speciális latex eredetileg arra volt hivatott, hogy az űrhajósok testét teljesen befogadja és megvédje a jelentős nehézkedési erőtől. Mivel a memorylatex pontrugalmas, és gyorsan képes változtatni alakját, kiválóan alkalmazható személyre szabott Bio-Textima biomatracok és párnák készítéséhez.

Az alapanyag különböző minőségben állítható elő. Készíthető natur gumilatex és szintetikus anyagok keverésével, illetve kizárólag szintetikus úton. Biomatracaink és biopárnáink készítése során csak kiváló minőségben használjuk fel, így biztosítva vásárlóink hosszú távú megelégedettségét.

LÉCESBETÉT, ÁGYRÁCS
Lécesbetéteink a tartósság, rugalmasság és kényelem jegyében készülnek. Minden általunk készített lécesbetét, ágyrács sajátos tulajdonságokkal bír, így a különböző biomatracokkal kombinálva azokat teljesen személyre szabott ágyrendszereket készítünk.